AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı içki içerken görmek

Kahve falında babayı içki içerken görmek

Kahve falında babayı içki içerken görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, mevki edineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında babayı içki içerken gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında babayı içki içerken görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine inanılır.

Kahve falında babanı içki içerken görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında babasını içki içerken görmek mal mülk sahibi olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, evlerindeki huzurun artacağına delalettir.

Kahve falında içki içen erkek görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işarettir.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir