AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içen erkek görmek

Kahve falında içki içen erkek görmek

Kahve falında içki içen erkek görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içen erkek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Kahve falında içki içen erkek görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında içki içmeyi görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine içki içirmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Kahve falında içki içip pişman olduğunu görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir