AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek bebek sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna inanılır.

Kahve falında babasını içki içerken görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında içki içmeye çalışmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında içki içip namaz kılmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini içki içerken görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir