AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının içki içtiğini görmek

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Kahve falında babasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmamanız durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında babayı içki içerken görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanı içki içerken görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında babasını içki içerken görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında içki içen görmek işlerinin hızlanacağına, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Kahve falında birini içki içtiğini görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini içki içerken görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir