AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayırlı haberlere, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işarettir.

Kahve falında eşinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Kahve falında eşini içki içerken görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Kahve falında zorla içki içirmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulur.

Kahve falında içki içip pişman olduğunu görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki içip tövbe etmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip ağlamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir