AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını içki içerken görmek

Kahve falında babasını içki içerken görmek

Kahve falında babasını içki içerken görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kurtuluşu bulacağına yorulur.

Kahve falında babasını içki içerken gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında babasını içki içerken görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında babayı içki içerken görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalettir.

Kahve falında babanı içki içerken görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulur.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının içki içtiğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün içki içtiğini görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir