AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın içki içtiğini görmek

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, onlara hocalık edeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hem çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın içki içtiğini gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında babanı içki içerken görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını içki içerken görmek ileriye gideceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek zenginlik elde edeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalettir.

Kahve falında babayı içki içerken görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek yeni siparişler alacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir