AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı içki içerken görmek

Kahve falında babanı içki içerken görmek

Kahve falında babanı içki içerken görmek ilişkiye huzurun geleceğine, elinin de bolluk göreceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında babanı içki içerken gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında babanı içki içerken görmek çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında babasını içki içerken görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı içki içerken görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek kişiye hep umut olacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu içki içerken görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kederinin dağılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir