AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlarla uçmak

Kahve falında kanatlarla uçmak

Kahve falında kanatlarla uçmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yokluk çekeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlarla uçmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Kahve falında kanatlanıp uçmak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kanatlı atla uçmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına inanılır.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlarla uçmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kanatla uçmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak kanadında uçmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir