AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı hapishanede görmek

Kahve falında babayı hapishanede görmek

Kahve falında babayı hapishanede görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı hapishanede gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında babayı hapishanede görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babamı hapishanede görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında babasını hapishanede görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında hapishanede görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek olumsuz haberler alacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir