AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamı hapishanede görmek

Kahve falında babamı hapishanede görmek

Kahve falında babamı hapishanede görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında babamı hapishanede gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında babasını hapishanede görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında babayı hapishanede görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında babamı hapishanede görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşini hapishanede görmek türlü musibetlere uğrayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında hapishane kapısı görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birini hapishane görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye gireceğini görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir