AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede görmek

Kahve falında hapishanede görmek

Kahve falında hapishanede görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, doğru yolu bulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara delalet etmektedir.

Kahve falında hapishanede gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında babasını hapishanede görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin hapishaneye girdiğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek amaçlarına ulaşacağına, sıkıntılarını atacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneden birini görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iyi hissedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir