AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu hapishane görmek

Kahve falında oğlunu hapishane görmek

Kahve falında oğlunu hapishane görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu hapishane gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında hapishanede yemek yemek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulur.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek yaralarına da merhem olacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishanede olmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Kahve falında birini hapishane görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir