AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yaşamının da düzene gireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında birini hapishanede görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını hapishanede görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet eder.

Kahve falında hapishanede olan birini görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir