AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını hapishanede görmek

Kahve falında babasını hapishanede görmek

Kahve falında babasını hapishanede görmek zinde kalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını hapishanede gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babayı hapishanede görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında babasını hapishanede görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babamı hapishanede görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında hapishanede birini görmek canının sağ olacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Kahve falında başkasını hapishanede görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında hapishanede kendini görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneden birinin çıktığını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir