AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, iş sahibi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında hapishane girdiğini görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hapishaneye girdiğini görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek yazgısının güzelleşeceğine, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini hapishane görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir