AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını hapishanede gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin hapishaneye girdiğini görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri hapishane görmek kendini bunu başaracağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini hapishanede görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında hapishaneye giren birini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir