AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya tutunmak

Kahve falında tahtaya tutunmak

Kahve falında tahtaya tutunmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, güzel haberlerin alınacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iyi şeyler yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahtaya tutunmak gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında tahtaya tutunmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivene tutunmak onları okula göndereceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekte tutunmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden tutunmak anne duasının açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında dallara tutunmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında balkona tutunmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ticaret hayatına atılacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa tutunmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçuruma tutunmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir