AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye dokunmak

Kahve falında ölüye dokunmak

Kahve falında ölüye dokunmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye dokunmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak durgunlaşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye dokunmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine dokunmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıklara dokunmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birine dokunmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir