AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının felç olduğunu görmek

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında babasının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Kahve falında babasını felçli görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını felç görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı felçli görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında babayı felç görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında felçli olduğunu görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yakınını felçli görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir