AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını felçli görmek

Kahve falında babasını felçli görmek

Kahve falında babasını felçli görmek komşularla ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında babasını felçli gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Kahve falında babayı felç görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını felçli görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını felç görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında babayı felçli görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kıdem atlayacağına inanılır.

Kahve falında felç geçiren birini görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında kendini felc görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir