AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayyıldız kolye görmek

Kahve falında ayyıldız kolye görmek

Kahve falında ayyıldız kolye görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayyıldız kolye gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayyıldız kolye görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ay görmek içinin rahat edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında esinden ayrildi gini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız ve ay görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay görüp dua etmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir