AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç kişiyi dövmek

Kahve falında üç kişiyi dövmek

Kahve falında üç kişiyi dövmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kişiyi dövmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi dövmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çok kişiyi dövmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir