AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kişiyi dövmek

Kahve falında birçok kişiyi dövmek

Kahve falında birçok kişiyi dövmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek geçim derdi çekmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek yeni bir adım atılacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir