Kahve falında çok kişiyi dövmek

Kahve falında çok kişiyi dövmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kişiyi dövmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında iki kişiyi dövmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında üç kişiyi dövmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir