AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, işindeki verimin artacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, haklılığının anlaşılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında çok kişiyi dövmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kişiyi dövmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi dövmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında iki kişiyi dövmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir