Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, aradığı aşkı bulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kişiyi dövmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç kişiyi dövmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiyi dövmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir