AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi dövmek

Kahve falında kişiyi dövmek

Kahve falında kişiyi dövmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Kahve falında bir kişiyi dövdüğünü görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek büyük ve güzel işler yapacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında iki kişiyi dövmek daha fazla kazanç elde edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek borçlarının da kapanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek çalışmaları kötüleyeceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında üç kişiyi dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir