AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, zorluklarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında kişiyi dövmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Kahve falında çok kişiyi dövmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok kişiyi dövmek bolluk ve bereketin artacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi dövmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişiyi dövmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir