AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yeni bir yola gireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aralarından su sızmayacağına yorulur.

Kahve falında iki kişiyi dövmek çalışmalarının beğenileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi dövmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işaret eder.

Kahve falında çok kişiyi dövmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sorunsuz geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir