AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç bacak görmek

Kahve falında üç bacak görmek

Kahve falında üç bacak görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Kahve falında üç bacak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalet eder.

Kahve falında bacağa ip bağlamak iyilik bulacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacak traş olmak daha rahat bir hayatı olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir