AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta çok kıl görmek

Kahve falında bacakta çok kıl görmek

Kahve falında bacakta çok kıl görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakta çok kıl gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bacağının kıllarını almak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek belli bir kazanç elde edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, en yüksek makamlara oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılları traş etmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta kıl koparmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir