AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak traş olmak

Kahve falında bacak traş olmak

Kahve falında bacak traş olmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak traş olmak gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Kahve falında bacakları yıkamak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına alamet eder.

Kahve falında bayan bacağı görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarda kıl görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında kendi bacağını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklar almak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında bacakta killari almak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta kıl koparmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir