AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne yapılmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek sözünde duracağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir