AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağa ip bağlamak

Kahve falında bacağa ip bağlamak

Kahve falında bacağa ip bağlamak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağa ip bağlamak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bacağa ip bağlamak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bele ip bağlamak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına ip bağlamak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında birini iple bağlamak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca ip bağlamak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ip bağlamak zorlu bir dönem geçirileceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının ipini bağlamak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir