AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu dudak öpmek

Kahve falında tuzlu dudak öpmek

Kahve falında tuzlu dudak öpmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu dudak öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında tuzlu dudak öpmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek kendi kabuğuna çekileceğine, haksızlıklara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek iyilik görüleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir