AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz yığını görmek

Kahve falında tuz yığını görmek

Kahve falında tuz yığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz yığını gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında tuz yığını görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında altın yığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında saman yığını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında kömür yığını görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para yığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kum yığını altında kalmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek yığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar yığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir