AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum yığını altında kalmak

Kahve falında kum yığını altında kalmak

Kahve falında kum yığını altında kalmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kalp kırmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, borçlarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında kum yığını altında kalmak gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum yığını altında kalmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında kum yığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yığını görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır yığını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında çakıl yığını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et yığını görmek kazancın katlanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuğla yığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir