AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür yığını görmek

Kahve falında kömür yığını görmek

Kahve falında kömür yığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür yığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir bir türlü sonuçlanamayan bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında kömür yığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalettir.

Kahve falında elbise yığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin yığını görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yığın görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, temize çıkacağına delalettir.

Kahve falında demir yığını görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kar yığını görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur yığını görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk para yığını görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir