AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman yığını görmek

Kahve falında saman yığını görmek

Kahve falında saman yığını görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, onu uyaracağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında saman yığını gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında saman yığını görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan yığını görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında toz yığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyafet yığını görmek hayra ve esenliğe, rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek yığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çakıl yığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin yığını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sevinçli haberlere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir