AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yığını görmek

Kahve falında ekmek yığını görmek

Kahve falında ekmek yığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, mutluluktan havalara uçacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek yığını gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ekmek yığını görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya alamet eder.

Kahve falında yığın görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin yığını görmek özgüveninde artış yaşanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulur.

Kahve falında buğday yığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında hurda yığını görmek işinden ekmeğinden olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında elbise yığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çakıl yığını görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işarettir.

Kahve falında saman yığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir