AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para yığını görmek

Kahve falında bozuk para yığını görmek

Kahve falında bozuk para yığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, iyi habere, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para yığını gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Kahve falında bozuk para yığını görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında toz yığını görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında tuz yığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında yorgan yığını görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Kahve falında yığın görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin yığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet eder.

Kahve falında çamur yığını görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Kahve falında tomruk yığını görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir