AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yığını görmek

Kahve falında kar yığını görmek

Kahve falında kar yığını görmek sağlığının da yerine geleceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, huzur bulacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kar yığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Kahve falında kar yığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kafasının karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç yığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Kahve falında kitap yığını görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday yığını görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz yığını görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında çöp yığını görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir