AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yığını görmek

Kahve falında altın yığını görmek

Kahve falında altın yığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında altın yığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kum yığını altında kalmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yığını görmek böyle işlere kalkışacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık yığını görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap yığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalettir.

Kahve falında demir yığını görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp yığını görmek zevki sefa içinde olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir