AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz sattığını görmek

Kahve falında tuz sattığını görmek

Kahve falında tuz sattığını görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, atılım yapacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Kahve falında tuz sattığını gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında komşuya tuz vermek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya tuz atmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu erik yemek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tuz yutmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe tuz katmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında tuz şeker görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz kusmak aksiliklerin aşılacağına, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir