AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu kahve yapmak

Kahve falında tuzlu kahve yapmak

Kahve falında tuzlu kahve yapmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu kahve görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu pasta yapmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, umutlarının da tükeneceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulur.

Kahve falında tuzsuz yemek yapmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu yemek yapmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birisine kahve yapmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir