AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz kusmak

Kahve falında tuz kusmak

Kahve falında tuz kusmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, işlerinin yarım kalacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz kusmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında tuz kusmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Kahve falında birisine tuz vermek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu göl görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında tuzu yere dökmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla tuz görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu makarna yemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda tuz görmek hayat daha olumlu bakılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir