AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya tuz vermek

Kahve falında komşuya tuz vermek

Kahve falında komşuya tuz vermek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuya tuz vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında komşuya tuz vermek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşudan tuz almak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu peynirli yemek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu badem görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu helva yemek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu denize girmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz döktüğünü görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğe tuz ekmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir