AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz şeker görmek

Kahve falında tuz şeker görmek

Kahve falında tuz şeker görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, mal sahibi olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kimseden korkmayacağına delalettir.

Kahve falında tuz şeker gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında tuz şeker görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında şeker ve tuz görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un tuz şeker görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında tuz ve şeker görmek başarı kaydedeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında tuz ve un görmek ufkunun açılacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu peynir yemek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu badem görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir