AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe tuz katmak

Kahve falında yemeğe tuz katmak

Kahve falında yemeğe tuz katmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe tuz katmak gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında yemeğe tuz katmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tuz katmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe su katmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe şeker katmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa su katmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon katmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında un katmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir